Belazu traditional Genovese Pesto
Specificaties
Informatie
Belazu Traditional Genovese Pesto
Belazu Traditional Genovese Pesto is een hoogwaardige pesto gemaakt volgens authentiek Italiaans recept. Deze pesto is een perfecte balans van verse basilicum, Italiaanse kaas, extra vergine olijfolie, pijnboompitten en knoflook. Met zijn rijke en aromatische smaak brengt deze pesto een vleugje Italië naar elk gerecht.
Ingrediënten:
- Verse basilicum
- Italiaanse kaas (Grana Padano en Pecorino Romano)
- Extra vergine olijfolie
- Pijnboompitten
- Knoflook
- Zout
De Belazu Traditional Genovese Pesto is ideaal voor pasta, bruschetta, sandwiches en als smaakmaker in diverse gerechten.
Recept: Pasta met Belazu Traditional Genovese Pesto
Ingrediënten:
- 400 gram spaghetti of linguine
- 4 eetlepels Belazu Traditional Genovese Pesto
- 1/4 kopje geraspte Parmezaanse kaas
- 2 eetlepels pijnboompitten, geroosterd
- Zout naar smaak
- Versgemalen zwarte peper naar smaak
- Verse basilicum voor garnering
- Optioneel: cherrytomaten, gehalveerd
Instructies:
-
Kook de pasta: Breng een grote pan met gezouten water aan de kook. Voeg de spaghetti of linguine toe en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking tot de pasta al dente is. Giet af en bewaar een kopje van het kookwater.
-
Meng de pasta met pesto: Doe de afgegoten pasta terug in de pan. Voeg de Belazu Traditional Genovese Pesto toe en meng goed. Voeg indien nodig een beetje van het kookwater toe om de saus beter te laten hechten.
-
Voeg extra ingrediënten toe: Roer de geraspte Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten door de pasta. Breng op smaak met zout en versgemalen zwarte peper.
-
Serveer: Verdeel de pasta over borden en garneer met verse basilicum. Voeg eventueel gehalveerde cherrytomaten toe voor extra kleur en smaak.
-
Geniet: Serveer direct en geniet van een heerlijke, authentieke Italiaanse maaltijd.