Delicatessen
Frisse, lichte smaak met een evenwichtige mix van moutzoetheid en een subtiele hopbitterheid. De citrusachtige tonen en bloemige hints zorgen voor een dorstlessende ervaring, terwijl de korte, milde afdronk uitnodigt tot een volgende slok.
Super Bock heeft een lichte, verfrissende smaak met subtiele mouttonen en een vleugje hopbitterheid. Het biedt een zachte afdronk met een aangenaam bloemig en licht fruitig karakter, perfect in balans en dorstlessend
Laurierblaadjes om soepen, stoofschotels en sauzen op smaak te brengen. De sleutel tot het succesvol gebruiken van laurierblaadjes in de keuken is om ze te beschouwen als een specerij in plaats van een kruid.
Frisse, lichte smaak met een evenwichtige mix van moutzoetheid en een subtiele hopbitterheid. De citrusachtige tonen en bloemige hints zorgen voor een dorstlessende ervaring, terwijl de korte, milde afdronk uitnodigt tot een volgende slok.
Super Bock heeft een lichte, verfrissende smaak met subtiele mouttonen en een vleugje hopbitterheid. Het biedt een zachte afdronk met een aangenaam bloemig en licht fruitig karakter, perfect in balans en dorstlessend
Pasteis de nata of Pasteis de Belem (letterlijk: pasteitjes uit Belem/pasteitjes van room. Het zijn één van de bekendste gebakjes uit de Portugese keuken. Te verkrijgen in veel cafés en banketbakkerijen in Portugal en het oorspronkelijke recept is geheim.
Super Bock Stout heeft een rijke, volle smaak met tonen van geroosterde koffie en donkere chocolade. De lichte zoetheid van karamel en een subtiele fruitigheid maken het geheel complex. De afdronk is zijdezacht en verwarmend.
Saffraan geeft kleur en aroma aan rijstgerechten, pasta, curry, paella en mosselen. Ideaal om de smaak van vissoepen te versterken.
Kruidnagel deze specerij past goed in stoofgerechten, wild, kruidendranken en rodekool. In de Nederlandse keuken wordt gemalen kruidnagel ook in koek gebruikt.
Kaneelpoeder meest voorkomende manier waarop kaneel wordt gebruikt is als kaneelpoeder voor het bakken van gebak, besprenkeld op koffie of thee en gewoon gemengd met honing en direct gegeten. Deze vorm wordt ook het meest gebruikt in voedingssupplementen.
Gebruik één eetlepel piri piri kruiden op 1 kilo vlees. Ook heerlijk om er (kip)gehakt mee te kruiden, voor een pittig balletje bij de borrel.
Sardine pasta. Om in brood of crackers te smeren en uiteraard lekker bij een wijntje
Sardine pasta. Om in brood of crackers te smeren en uiteraard lekker bij een wijntje
Piri piri-saus is een complexe en veelzijdige specerij die tegelijkertijd zuur, zoet, zout en pittig is. Met andere woorden, het zal je smaakpapillen meenemen op reis.
Deze Contadini La rustica rode tomatensaus 250 gram wordt gekweekt in open veld in onze boerderij van April tot mei. De tomaten worden in de maanden juli en augustus met de hand geplukt en worden behandeld in een ambachtelijke kunst.
Tomarchio BIO The Verde is gemaakt van bronwater van de Etna, honing, munt en een infusie van groene thee.
Tomarchio BIO is gemaakt van bronwater van de Etna, en citroenen uit Sicilië.
Bereid met de infusie van de beste biologische theebladeren uit India en verrijkt door de combinatie van de meest karakteristieke Siciliaanse biologische citrussappen: de "Lemon of Syracuse BGA" en de Mandarijn van Ciaculli.
Geboren uit de infusie van de beste biologische Ceylon zwarte theebladeren en Siciliaans fruit dat meer dan enig ander alle geur en magie van de Siciliaanse zomer, perzik en meloen bevat.
De Tomarchio organic Chinotto is sprankelende biologische chinotto-drank. Geproduceerd met chinotto-extract, een bijzondere en oude citrusvrucht met een bittere en beslissende smaak. Geeft deze drank een unieke en onmiskenbare smaak.
Zoete en volle smaak, intens en fris aroma en een robijnrode kleur, een ware traktatie voor alle smaakpapillen!