Gedroogde worsten
De Prisca Chourica extra Piri Piri is een heerlijke worst gemaakt in het Noorden van Portugal, die op een natuurlijke manier is gerijpt en deze is iets pittiger dan de traditionele Chourica
De Prisca Chourica traditional is een heerlijke worst gemaakt in het Noorden van Portugal, die op een natuurlijke manier is gerijpt.
Deze Cascina Stella picolo al Barbera is een salami van hoge kwaliteit. Deze salami wordt gekruid met Barbera van zijn eigen wijngaarden en bekroond met gemalen in een vijzel peper en knoflook.
Deze Cascina Stella (al Finocchio) Venkel komt direct uit de Piemonte van Cascina Stella venkelworst Smeuïg van smaak, licht gepeperd. Heerlijk bij een Sangiovese of Grechetto.
Deze Cascina Stella (Cinghiale) Wild Zwijn worst komt uit Piemonte van, bereid met het vlees van wildzwijn. Iets sterker van smaak dan gewoon varken, licht gepeperd. Heerlijk bij een Sangiovese of Grechetto.
De zachte Cascina Stella Barolo, vermengd met fijne Barolo-wijn en verse knoflook, afgewerkt met een zorgvuldige en zorgvuldige veroudering, keert terug naar de mond een Salame al Barolo met een intens aroma en een unieke en aanhoudende smaak.
Direct uit de Piemonte van Cascina Stella Truffelworst. Een worst gekruid met barbera, knoflook en witte truffelaroma’s. Uitzonderlijk heerlijk!
De Chourico de Carne Corrente is gemaakt van vlees- en varkensvet, gehakt en met toevoeging van wat smaakmakers zoals onder andere zout, knoflook en paprika