Toastjes en Chips
Grissini zijn langwerpige knapperige stengels, die wat weg hebben van de soepstengels die wij kennen. Ze komen oorspronkelijk uit Turijn, maar worden tegenwoordig door heel Italië gegeten.
Flinterdunne cracker met olijven. Slechts met een aantal ingrediënten worden deze geurige en smaakvolle crackers gemaakt.
Knapperige in de oven gebakken crackertjes, lekker met wat kaas of ander beleg, maar ook fijn zo te eten Bevat geen palmolie.
Deze heerlijke chips is gemaakt van aardappelen en zwarte knoflook met azijn. Heerlijke smaak en ook nog eens verpakt in een fantastische zak.
Heerlijk knapperige chips met Foie Gras smaak! Kwaliteit, traditie, kunst en passie zijn de ingrediënten van deze aardappelchips
Prachtige knapperige chips gemaakt van aardappelen, zeezoutkristallen en Ibericoham smaak. Dit is een klassieke Spaanse smaak in een knapperig jasje! Een fantastische gastronomische traktatie voor uw smaakpapillen.
Heerlijke Spaanse chips met zeezout en balsamico (wijn) azijn. Ontdek een heerlijk nieuw chipje met een zoetzure smaakbeleving.
Heerlijk knapperige chips met Manchego kaas smaak! Kwaliteit, traditie, kunst en passie zijn de ingrediënten van deze aardappelchips, welke, samen met de beste natuurlijke ingrediënten worden gemaakt.
Portugese knapperige toast om te dopen in een lekkere olie of er een tapenade op te doen