Delicatessen
Knapperig en licht met een delicate rozemarijnsmaak. Subtiele kruidigheid, een vleugje zeezout en een zachte, aardse toets zorgen voor een perfect uitgebalanceerde, authentiek Italiaanse smaakbeleving.
Tomarchio BIO The Verde is gemaakt van bronwater van de Etna, honing, munt en een infusie van groene thee.
Tomarchio BIO is gemaakt van bronwater van de Etna, en citroenen uit Sicilië.
Bereid met de infusie van de beste biologische theebladeren uit India en verrijkt door de combinatie van de meest karakteristieke Siciliaanse biologische citrussappen: de "Lemon of Syracuse BGA" en de Mandarijn van Ciaculli.
Geboren uit de infusie van de beste biologische Ceylon zwarte theebladeren en Siciliaans fruit dat meer dan enig ander alle geur en magie van de Siciliaanse zomer, perzik en meloen bevat.
De Tomarchio organic Chinotto is sprankelende biologische chinotto-drank. Geproduceerd met chinotto-extract, een bijzondere en oude citrusvrucht met een bittere en beslissende smaak. Geeft deze drank een unieke en onmiskenbare smaak.
Zoete en volle smaak, intens en fris aroma en een robijnrode kleur, een ware traktatie voor alle smaakpapillen!
Ze komt oorspronkelijk uit Ribera en is over de hele wereld bekend als "de Siciliaanse Blonde", dankzij de zeer aangename smaak en het blonde, pitloze vruchtvlees!
Voor onze BIO Mandarijn hebben we gekozen voor het sap van de "Late Mandarijn van Ciaculli", die zijn naam dankt aan het dorp waar het werd ontdekt en aan de rijpingstijd, later dan de meer gebruikelijke variëteiten.
Deze Tomarchio organic Limonata wordt alleen in deze regio verbouwd, met de hand geoogst en gekenmerkt door een sap dat rijk is aan vitamine C en citroenzuur.
Saborosa Belgas Chocolate smelt op de tong met rijke cacaotonen, een vleugje vanille en karamel. Deze zijdezachte Belgische chocolade biedt een perfecte balans tussen zoet en intens. Een onweerstaanbare traktatie voor chocoladeliefhebbers.
Grissini zijn langwerpige knapperige stengels, die wat weg hebben van de soepstengels die wij kennen. Ze komen oorspronkelijk uit Turijn, maar worden tegenwoordig door heel Italië gegeten.
Deze Contadini La gialla gele tomatensaus 250 gram is een gele tomatensaus van handgeplukte gele tomaten. Heel mooi zuivere tomatensaus voor het maken van pasta
Granoro Linguine staat voor lekker, gezond en authentiek. Gemaakt van 100% topkwaliteit Italiaanse ingredienten en traditioneel verwerkt.
De Filetes de Sardinha zijn de klassieke sardines geserveerd in smaakvolle natuurlijke olijfolie, een fijne versie van de populaire vis, doordat de sardines ontgraat zijn hoef je ze alleen op je brood te leggen.
Deze Contadini Il alle olive Celline 250 gram is gemaakt van zwarte olijven. De kleine smakelijke vruchten zijn een delicatesse, die niet alleen nodig is voor de kostbare Apulische olie.
Crema al Pistacchio mini 40 gram om van te genieten als lepeldessert of als vulling voor snoep, cake, taarten en cupcakes. Ideaal voor een eenvoudig ontbijt, bijvoorbeeld op een koekje of als vulling voor een croissant
Castello Creamy Blue weet op een verrassende manier de smeuïgheid van een brie te combineren met de pikante, ronde bitterheid van een schimmelkaas.
De Prisca Chourica extra Piri Piri is een heerlijke worst gemaakt in het Noorden van Portugal, die op een natuurlijke manier is gerijpt en deze is iets pittiger dan de traditionele Chourica
Flinterdunne cracker met olijven. Slechts met een aantal ingrediënten worden deze geurige en smaakvolle crackers gemaakt.
Knapperige in de oven gebakken crackertjes, lekker met wat kaas of ander beleg, maar ook fijn zo te eten Bevat geen palmolie.
De Prisca Chourica traditional is een heerlijke worst gemaakt in het Noorden van Portugal, die op een natuurlijke manier is gerijpt.
Ferbar Feijão Branco Pouco Sal heeft een zachte, romige smaak met een lichte, natuurlijke zoutigheid. Het subtiele aardse en nootachtige karakter zorgt voor een verfijnde balans.
De smaak van Feijao Manteiga Cozido com Pouco Sal is zacht en romig met een subtiel nootachtige ondertoon. Het heeft een lichte aardse en boterachtige smaak, perfect in balans door het minimale zoutgebruik, waardoor de natuurlijke puurheid naar voren komt