Delicatessen
Portugese knapperige toast om te dopen in een lekkere olie of er een tapenade op te doen
Deze Cantuccini Cioccolato 200 gram is het Toscaanse koekje met amandelen is heerlijk om te dopen in je koffie of likeur, maar gewoon zo opsnoepen is uiteraard ook niet erg.
Deze Cantuccini Toscani IGP 200 gram is het Toscaanse koekje met amandelen is heerlijk om te dopen in je koffie of likeur, maar gewoon zo opsnoepen is uiteraard ook niet erg.
De Formaggio Langherino is een kleine kaas met een witte en zachte korst. Zacht en delicaat met de geur van warme melk en vers kreupelhout. Rijping wordt het romig en smakelijk.
Als je voortaan een schaaltje Tremocos lupineboontjes naast je glas bier ziet verschijnen, dan weet je: dat zijn ‘tremoços‘ (lupineboontjes). Heerlijk voor bij een ijskoud Superbock biertje of een overheerlijke Sagres mini.
Traditioneel dun gesneden hammetje van het varken uit Portugal. Lekker samen met meloen als voorgerecht, of bij de borrel.
Deze boeren biermosterd wordt op een ambachtelijke wijze bereid door Jan Bax zelf. Ze gebruiken voor de bereiding de beste kruiden en specerijen, zodat ze een product garanderen van de hoogste kwaliteit.
Savoiardi lange vingers 400 gram lange vingers voor de bereiding van de klassieke Italiaanse Tiramisu
Westvleteren 8 uit de brouwerij Sint-Sixtusabdij van Westvleteren is een subtiele maar volle dubbel met aroma's van zwarte bessen, geroosterd mout en gist. Westvleteren 8 is het wat zachtere broertje van de befaamde Westvleteren 12.
Deze Cascina Belvedere Arborio is één van de beste rijst soorten voor Risotto. Arboriorijst is een van de meest gebruikte rijstsoorten voor risotto. Met deze praktische versie in 500 gram biologische arboriorijst kun je duizend recepten uitproberen.
Westvleteren 12 uit de brouwerij Sint-Sixtusabdij van Westvleteren is vaak bekroond als het beste bier ter wereld! Deze bieren kon je eerst ook niet zomaar krijgen, daarvoor moest je naar de abdij zelf om het op te halen.
Deze ambachtelijk Torrone Amaretto nougat met Amaretti koekjes is heerlijk voor bij de koffie of als desserts
Deze ambachtelijk Torrone Amaretto nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met Amarettosmaak
Deze ambachtelijk Torrone Gianduia nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met hazelnoot en chocolade
Deze ambachtelijk Torrone Normandia nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met gezouten boterkaramel
Deze ambachtelijk Torrone Tiramisu nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met Tiramisu smaak
Deze ambachtelijk Torrone Cioccolato nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met chocolade smaak
Deze ambachtelijk Torrone Pistacchio nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met pistache smaak
Deze ambachtelijk Torrone Limoncello nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met Limoncello smaak
Belazu Traditional Genovese Pesto: Authentieke Italiaanse pesto met verse basilicum, Italiaanse kaas, extra vergine olijfolie, pijnboompitten en knoflook. Perfect voor pasta, bruschetta en meer. Probeer ons recept voor heerlijke pasta pesto!
Onze Belazu Rose Harissa pesto geeft echte diepte van smaak aan elk gerecht. De naam Harissa komt van het Arabische harasa, wat 'verpletteren' of 'in stukken breken' betekent.
Bakken in deze Italiaanse knoflookolie is hetzelfde als rijden in een mooie auto. Wauw wat een heerlijke knoflookbakolie is dit. Met deze olie maak je elk gerecht lekker