Delicatessen
Proef aardbeien eens op een andere manier zoals deze witte wijnazijn met aardbei. De zoete fruitsmaak past goed bij pittige slasoorten zoals rucola of bij fruitsalades.
Pane Carasatu Happy Hour: Lichte, knapperige Sardijnse crackertjes, perfect voor borrels! Heerlijk met dips, kazen of tapenades. Authentieke mediterrane smaak voor elk moment. Combineer met een goed glas wijn en geniet!
Deze Scyavuru pesto Trapanese pesto met kappertjes is heerlijk voor over je verse pasta of op een toastje
Deze Scyavuru pesto Isolano met o.a kappertjes is heerlijk voor over je verse pasta of op een toastje
Wilde venkel heeft een delicaat kruidige, zeer karakteristieke geur en smaak. Als je je ogen sluit, ruik je de aromatische mediterrane struikgewas op de wilde stranden van Zuid-Sicilië.
Deze zoetzure crema balsamico dadel en vijgen met dadelsiroop en vijgenextracten. Bijzonder geschikt voor het verfijnen van sauzen, saladedressings (zelfs kinderen houden zo van salade!) en nagerechten. Gebruik ook bij een kaasplankje.
Ontdek de rijke, rokerige smaak van Belazu Smoked Chilli Harissa. Perfect voor marinades, sauzen, en meer. Voeg diepte en warmte toe aan je gerechten met deze authentieke Noord-Afrikaanse specerij. Probeer het vandaag nog!
Belazu Ve-Du-Ya Nduja Pasta is een veelzijdige veganistische smaakmaker geïnspireerd op traditionele Calabrische 'Nduja. Met een blend van zongedroogde tomaten, rode paprika's en chili voegt het een rokerige, pittige kick toe aan diverse gerechten.
Deze volfruitig Framboos balsamico azijn, stemmig in het zurenspel met grote vruchtzoetheid. De topfavoriet bij (zomerse) salades.
De Crema balsamico classico is een klassieke Balsamico Crema met evenwichtige zoeten en zuren. Te gebruiken voor het afronden van diverse sauzen, dressings of verschillende gerechten.
Deze Cascina Stella picolo al Barbera is een salami van hoge kwaliteit. Deze salami wordt gekruid met Barbera van zijn eigen wijngaarden en bekroond met gemalen in een vijzel peper en knoflook.
Deze Cascina Stella (al Finocchio) Venkel komt direct uit de Piemonte van Cascina Stella venkelworst Smeuïg van smaak, licht gepeperd. Heerlijk bij een Sangiovese of Grechetto.
Deze Cascina Stella (Cinghiale) Wild Zwijn worst komt uit Piemonte van, bereid met het vlees van wildzwijn. Iets sterker van smaak dan gewoon varken, licht gepeperd. Heerlijk bij een Sangiovese of Grechetto.
Deze Spaanse olijfolie (Extra virgin) komt uit La Rioja, Spanje. De olijven worden aan het begin van het seizoen geplukt zo rond half november waardoor de smaak van de olijfolie fruitig, aromatisch en intens is.
De fruitige smaak van de Crema azijn Williams peer, gecombineerd met milde witte wjinazijn maakt deze crema overheerlijk voor hartige of fruitige salades. Tip: combineer deze azijn eens met notenolie.
De La Tur kaas komt uit het noorden van Italië uit het gebied Piemonte. De La Tur wordt gemaakt van gethermiseerde koe-, geiten- en schapenmelk en is minimaal 10 dagen gerijpt.
Het is algemeen bekend dat pistache een van de meest typische producten van Sicilië. Deze Scyavuru is een geweldige pistachecrème voor op een kaasje of toastje
Deze lichtzoete Crema di Frutta mango van mango met 40% vruchtvlees is perfect te gebruiken in een groene of pasta salade met gerookte zalm of garnalen.
Deze fruitpulpazijn Crema di frutta tomaat, met 22,5% vruchtvlees. Het is een pittige toevoeging aan dressings of sauzen, of maak er eens limonade mee! Ook heerlijk om een Bloody Mary mee op smaak te brengen.
Pesto van wilde paddenstoelen. Rijk en aards met truffeltonen, zes soorten wilde paddenstoelen, mascarpone en ricotta, ze geven allemaal een frisse draai aan je favoriete pastapesto.
Deze Le Tamerici Mostarda di Fichi (Vijg) is gemaakt van zwarte Turkse vijgen. Intens krachtige en rijke smaak.
Deze Le Tamerici Mostarda di Anguria Bianca (watermeloen) heeft een krachtige smaak en doet het erg goed bij harde oude kazen
Deze Le Tamerici Mostarda di Melone (Meloen) heeft bijzondere kenmerken van fruit, zoetheid en zacht vruchtvlees.
Deze Le Tamerici Mostarda di Prugne Cotogne (Pruim) is ideaal bij zachte kazen of bij gebraden varkensvlees en eend.