Tapas/Borrel
Sardine pasta. Om in brood of crackers te smeren en uiteraard lekker bij een wijntje
Sardine pasta. Om in brood of crackers te smeren en uiteraard lekker bij een wijntje
Piri piri-saus is een complexe en veelzijdige specerij die tegelijkertijd zuur, zoet, zout en pittig is. Met andere woorden, het zal je smaakpapillen meenemen op reis.
De Filetes de Sardinha zijn de klassieke sardines geserveerd in smaakvolle natuurlijke olijfolie, een fijne versie van de populaire vis, doordat de sardines ontgraat zijn hoef je ze alleen op je brood te leggen.
De Prisca Chourica traditional is een heerlijke worst gemaakt in het Noorden van Portugal, die op een natuurlijke manier is gerijpt.
De Ramirez Bacalhau is de klassieke Bacalhau geserveerd in smaakvolle natuurlijke olijfolie, een fijne versie van de populaire vis, heerlijk voor op een toastje of op je brood of bij de borrel
Als je voortaan een schaaltje Tremocos lupineboontjes naast je glas bier ziet verschijnen, dan weet je: dat zijn ‘tremoços‘ (lupineboontjes). Heerlijk voor bij een ijskoud Superbock biertje of een overheerlijke Sagres mini.
Traditioneel dun gesneden hammetje van het varken uit Portugal. Lekker samen met meloen als voorgerecht, of bij de borrel.
Deze Valnerina tartufo salsa tartufata truffel saus gemaakt met olijfolie en zwarte zomertruffel gaat uitstekend op croutons, tartines, pasta en vlees- of visschotel
Deze Contadini tomaten zongedroogd in olie 230 gram, van Contadini zijn lekkere Italiaanse toevoegingen. De tomaten komen daadwerkelijk uit Italië.