Reviews
La Tur, een intense romige verwennerij
Geplaatst op 02-11-2020La Tur in bakje 210g
€7,95
De La Tur kaas komt uit het noorden van Italië uit het gebied Piemonte. De La Tur wordt gemaakt van gethermiseerde koe-, geiten- en schapenmelk en is minimaal 10 dagen gerijpt. Lees meer
Specificaties
Levertijd:
2-4 dagen
Informatie
In het verleden werden er in Spanje en Italie veel kazen gemaakt van verschillende melksoorten, omdat men op de boerderijen verschillende dieren hadden lopen. Steeds vaker worden er in Spanje en Italie veel kazen gemaakt van gemengde melksoorten. De heerlijke frisheid van de geitenmelk, het romige en boterachtige van de koe in combinatie met nootachtige tinten van de schapenmelk, zorgen voor een ware sensatie in de mond.
GESCHIKT VOOR ZWANGERE DAMES
© Copyright 2024 Wijn en Druif | Kwaliteitswijnen & Wijnproeverijen in Beverwijk
- Theme by
Frontlabel
- Powered by
Lightspeed