Biologische wijnen
Bleekgele kleur met grijze reflecties. Boeket van mineraliteit met tonen van vuursteen, buxusbloemaroma's en citroen. Een delicate wijn met tonen van banaan met lange complexe afdronk.
Domaine de Marotte Cuvee Eline Ventoux is een complexe wijn uit de Rhône-vallei, gerijpt 12-18 maanden op Frans eiken. Met tonen van rijpe rode vruchten, kruiden en subtiele houtnuances, biedt deze wijn een rijke, elegante smaakervaring.
Deze Ciu Ciu San Carro Marche Rosso is het resultaat van heel hard werk. Een mooie, traditionele wijn en dat proef je. De Ciu Ciu San Carro Marche Rossois gemaakt met de druivenrassen Sangiovese, Merlot en Barbera.
Ante Sladic Plavina barst van de smaken van zure kers, zonovergoten oregano en pure chocolade. In de mond zijn pittige fruitsmaken fris en levendig, waardoor je een weelderige, sappige afdronk krijgt.
Ontdek Domaine de Marotte Viognier: een verfijnde wijn uit de Rhône-vallei met aroma's van perzik, abrikoos en oranjebloesem. Perfect bij gegrilde vis, romige kip of pittige Aziatische gerechten. Serveertemperatuur: 10-12°C.
Deze Ciu Ciu Alta Marea heeft een zeer lichte strogele kleur met een zacht schuim en een dunne perlage. De intensieve geur drukt een aroma uit van vers fruit en bloemen.
Deze Ciu Ciu Gotico Rosso Piceno Superiore is diep robijnrode van kleur met paarse tinten, is goed om gedronken te worden na het derde jaar van veroudering.
Op-en-top Portugees wit. Een parel van wijnhuis Esporão. Strogeel gekleurd met een groene zweem. De wijn is intrigerend van geur: een overvloed aan fruit, als perzik, mandarijn, citroen en grapefruit.
De Ciu Ciu Spumante brut IGP rosato Rymarose is een zeer heldere en levendige zachtroze kleurige rosé bubbel. Overwegend klein, pas gerijpt fruit, vervolgens voldoende complex in de neus met tonen van bloemen en tropisch fruit.
Ontdek Domaine de Marotte Cuvee Summum Mousseux, een verfijnde mousserende wijn uit de Provence. Met aroma's van perzik en brioche, een frisse smaak van groene appel en citrus, is het perfect voor elke feestelijke gelegenheid.
De Refosco Veralda is een symfonie van fruitige geuren, met kleine donkere en rode bosvruchten die harmonieus verweven zijn met kruidige componenten.
Deze Ciu Ciu Saggio Marche Sangiovese heeft een intens paars rode gloed. In de neus veel rood fruit van bramen en kersen. In de mond veel kersen, munt en koffiesmaak met zoete tannine. de wijngaarden liggen op 300 meter boven zeeniveau..!
De Ghiaie Bianche van Col d'Orcia is elegant en complex, met tonen van tropisch fruit, bloemen en een vleugje vanille. De smaak is vol en romig, perfect in balans met levendige frisheid en een lange, minerale afdronk.
Deze Ciu Ciu Merlettaie Brut heeft een wit en romig schuim, een diep strogeel met groentinten en een dunne perlage. De geur drukt een geur uit van gist met parfum van gras en meidoornbloesems. De smaak van verse amandelen is aangenaam en zacht in de mond
De Testament Opolo Brut is een mousserende roze wijn met een aroma van de druif Babić. Aroma's van perziken, aardbeien en wilde bloemen. Uitstekend in balans, vol en fris.
Prachtige dik en krachtige wijn van overrijpe Montepulcianodruiven, in de neus vanille. Een echte kwaliteitswijn. Genot om te drinken op bijzondere momenten.
De Fattoria Coroncino Gaiospino Verdicchio Superiore heeft intens strogele kleur met gouden nuances. De geur is weelderig en rijk aan aroma’s van zanddeeg, gele appel en gedroogde abrikoos.
Een frisse style wijn die door de houtlagering aroma's en smaken van vanille en boter meekrijgt. Complex met primair fruit en frisse zuren. Een Top cuvee van Sebastian Erbeldinger.
Féraud Grande Cuvée heeft een diep donkere kleur met paarse schitteringen. De rijke aroma’s onthullen tonen van zwart fruit, verse kruiden en vanille.
De allerbeste druiven daar wordt deze FANTASTISCHE wijn uit De Marken in Italië van gemaakt. Deze Guerriero Montepulciano (90%) en Sangiovese (10%) is een wijn met diepgang, een wijn met body, een wijn met alles wat je kunt verwachten in een topwijn
De Dalmatian Dog Babić combineert rijpe kersen en mediterrane kruiden met een subtiele ziltigheid dankzij 12 maanden rijping op de zeebodem. Deze unieke methode geeft de wijn een levendig, terroir-gedreven karakter met een elegante, lange afdronk.