Aziatische gerechten
Het combineren van wijn met Aziatische gerechten kan een uitdaging zijn vanwege de diverse smaken en kruiden. Voor lichte gerechten zoals sushi of dim sum is een frisse, aromatische wijn zoals Riesling of Gewürztraminer ideaal.
Bij pittige curry’s en noedels met rijke sauzen, overweeg dan een fruitige Sauvignon Blanc of een lichte rode wijn zoals Pinot Noir. Ontdek de beste wijn-spijs combinaties om uw Aziatische maaltijden te verfraaien en een harmonieuze eetervaring te creëren.
Prachtige BUTTERY Chardonnay uit Californië met intense aroma's van appel, abrikozen, vanille en kaneel. De aanzet is rond en romig met levendige zuren en de afdronk is zacht en fruitig.
Deze Merlot is geplant op 550 meter boven zeeniveau. Dit is een fruitgedreven Merlot met pruimen en moerbei in de neus, een laag alcoholgehalte, een soepel en goed geïntegreerd gehemelte.
Deze Champagne Lamotte Brut is een elegante champagne met een goudgele kleur en een sprankelende mousse. Bloemig, groene appels, en sappige peren in de geur. Deze champagne heeft een fijne frisheid en een zacht, romig mondgevoel.
Matthew van Heerden Chardonnay, een meesterwerk uit Stellenbosch, vangt de essentie van zijn terroir. Met tonen van citrus, groene appel, vanille en geroosterde noten biedt deze wijn een harmonieuze en verfijnde smaakervaring.
Diep-gele wijn met fijne mousse. De neus is zeer expressief en rijk met tonen van brioche, rijp geel fruit en amandelen. De smaak is krachtig, vol fruit en met een zeer lange, verfijnde afdronk.
Fijne mousse, heldere, goud gele kleur. In de neus verfijnde aroma's van citrus en bloemen. De smaak is fris en elegant, met een lichte briochetonen en een fijne houttoon.