Gans

 

Tijdens een feestelijke maaltijd met gans als hoofdgerecht, kan een rijke rode wijn de perfecte aanvulling zijn. De krachtige smaken van de gans, vaak gekruid met kruiden en vruchten, vragen om een wijn die deze smaken kan aanvullen. Een Bordeaux, met zijn diepe tannines en complexe aroma's, past uitstekend bij het rijke vlees.

Als alternatief kan een Pinot Noir, met zijn delicate fruitige smaken en zachte tannines, ook een mooie balans geven. Beide wijnen kunnen de smaken van de gans versterken en de maaltijd nog feestelijker maken.

Chateau Hyot Cotes de Bordeaux Castillon
Deze overheerlijke paarsrode Bordeaux is een genot voor in je glas. Mineraal en kruidige wijn met el...
€14,95

Julienas Fut de Chene
De Juliénas Fût de Chêne biedt een weelderige smaak van rijpe kersen en bramen, verrijkt met subt...
€16,50

Idiom Sangiovese
Verleidelijk en emotioneel. Deze rijke en elegante Stellenbosch Sangiovese presenteert een prikkelen...
€27,50

Chateau Haut Gravet
Robijnrood met een hoge intensiteit. In de neus cassis, koffie, geroosterd brood, vanille en kruiden...
€34,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    * Gratis verzending v.a. €100 binnen Nederland * Verbergen