Bruschetta met tomaten

 

Een Bruschetta met tomaten vraagt om een wijn die de frisse, zoetzure smaak van de tomaten complimenteert. Kies voor een frisse, lichte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio. Deze witte wijnen hebben een hoge zuurgraad, wat perfect past bij de aciditeit van de tomaten. Als je liever rood hebt, ga dan voor een jonge, lichte Chianti of een Barbera.

Deze rode wijnen hebben genoeg zuurgraad en lichte tannines om de smaken van de tomaat niet te overweldigen, waardoor je een perfecte balans krijgt.

Renzo Masi Chianti classico
Renzo Masi Chianti uit Toscane biedt rijke aroma’s van rode bessen, kersen en viooltjes. Deze klas...
€9,95

Anthonij Rupert Protea Pinot Grigio
Protea Pinot Grigio, zonder houtlagering, biedt een frisse, fruitige ervaring met aroma's van groene...
€10,95

Renzo Masi Chianti Riserva
Renzo Masi Chianti Riserva uit Toscane biedt diepe aroma's van rijpe kersen, pruimen en viooltjes, m...
€12,95

Vincenzo Bossotti Barbera D'Asti
Mooi rood van kleur met een rozerode rand. De geur bevat tonen van donker fruit en bittere chocola. ...
€15,95

GUASTI Barbera d’Asti Superiore
Deze prachtige Barbera Superiore heeft 12 maanden gerijpt op eikenhouten vaten. Veel rood fruit zoal...
€18,00

Manzone Langhe Rosso Luvi
Wauw wat een waanzinnige wijn met aroma's van pruimen, kersen en ander donker fruit, aangevuld met l...
€18,50

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    * Gratis verzending v.a. €100 binnen Nederland * Verbergen