Italiaanse gerechten
Bij Italiaanse gerechten is het kiezen van de juiste wijn essentieel om de rijke smaken volledig tot hun recht te laten komen. Voor pasta met tomatensaus is een medium-bodied rode wijn zoals Chianti of Sangiovese ideaal, terwijl een frisse Pinot Grigio perfect past bij lichtere sauzen en zeevruchten.
Bij pizza met veel toppings of rijke kaassoorten, kiest u voor een robuuste wijn zoals Barbera of Nero d'Avola. Ontdek de perfecte wijn-spijs combinaties en elevate uw Italiaanse maaltijd naar een hoger niveau.
Ciu Ciu Saggio Marche Sangiovese
Deze Ciu Ciu Saggio Marche Sangiovese heeft een intens paars rode gloed. In de neus veel rood fruit ...
€18,95
Ciu Ciu Oppidum Marche Rosso IGT
Prachtige dik en krachtige wijn van overrijpe Montepulcianodruiven, in de neus vanille. Een echte kw...
€24,95
Idiom Sangiovese
Verleidelijk en emotioneel. Deze rijke en elegante Stellenbosch Sangiovese presenteert een prikkelen...
€27,50