Kazen

Het combineren van wijn met kaas kan de smaken van beide componenten prachtig versterken. Voor zachte kazen zoals Brie of Camembert, kies een frisse Sauvignon Blanc of een lichte Champagne om de romigheid te accentueren.

Bij stevige kazen zoals Cheddar of Gouda passen robuuste rode wijnen zoals Cabernet Sauvignon of een Shiraz uitstekend. Blauwe kazen, zoals Roquefort, komen het beste tot hun recht met een zoete wijn zoals Sauternes of een krachtige Port. Ontdek hoe de juiste wijn-spijs combinaties uw kaasplankje naar een hoger niveau kunnen tillen.

Kuleto Native Son Red Blend

Deze Kuleto Native Son Red Blend heeft in de neus zwarte bessen, bramen en pruimen. Tonen van eucalyptus en peper. In de mond Cabernet Sauvignon zorgt voor specerijen en sappig, donker fruit. De Zinfandel geeft warmte en volheid.

€26,50
Idiom Zinfandel

Zijdezacht en sterk tegelijk aroma’s van karamel en zoet fynbos domineren de neus. Een gemakkelijke entree leidt tot een draaikolk van smaken. Marjolein- (origanum), rozemarijn- en rode kersen-aroma's dansen op het gehemelte.

€27,50
Matthew van Heerden Chardonnay

Matthew van Heerden Chardonnay, een meesterwerk uit Stellenbosch, vangt de essentie van zijn terroir. Met tonen van citrus, groene appel, vanille en geroosterde noten biedt deze wijn een harmonieuze en verfijnde smaakervaring.

€37,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    * Gratis verzending v.a. €100 binnen Nederland * Verbergen