Kabeljauw

 

Kabeljauw heeft een zachte, delicate smaak, waardoor een lichte, frisse wijn perfect aansluit. Een goede keuze is een Sauvignon Blanc. Deze wijn heeft een hoge zuurgraad die goed samenwerkt met de milde smaak van de vis en eventueel citroen of kruiden.

Ook een Chardonnay zonder houtrijping, met zijn lichte romigheid en subtiele fruittonen, past goed bij gebakken of gestoomde kabeljauw. Voor een iets spannendere combinatie kun je een Pinot Grigio of een Verdejo proberen, die beide fris en licht kruidig zijn, ideaal voor verfijnde visgerechten.

Vina Tempero Verdejo
Viña Tempero Verdejo is vernoemd naar de wijngaard dat op een heuvel ligt tot 800 meter hoogte, van...
€7,95

Les Prunelles Chardonnay
Les Prunelles Chardonnay heeft een rijk en fris karakter met witte perzik en ananas. De wit fruitige...
€9,00

Nebla Verdejo
Deze Nebla Verdejo is zeer aantrekkelijke strogele wijn met groene tinten. Een bouquet van venkel en...
€9,50

Anthonij Rupert Protea Sauvignon Blanc
Een frisse, fruitige wijn met aroma's van tropische vruchten en citrus. Perfect bij zeevruchten, lic...
€10,95

Anthonij Rupert Protea Pinot Grigio
Protea Pinot Grigio, zonder houtlagering, biedt een frisse, fruitige ervaring met aroma's van groene...
€10,95

Agaath Christina Sauvignon Blanc
Agaath Christina Sauvignon Blanc heeft aroma’s van groene appels, vers gemaaid gras en tropische v...
€12,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    * Gratis verzending v.a. €100 binnen Nederland * Verbergen